Beker Groep 3 poule 13-20: Voorschoten’97 (zo) laat poulewinst glippen, sv Loosduinen wel door

GSC ESDO won met ruim verschil van HDV in poule 13, maar moest de eerste plaats laten aan Meerburg dat Te Werve versloeg. sv Madestein (poule 15) leed een kansloze nederlaag bij OHVV. sv Loosduinen bekert verder na de winst op DVV Delft. Voorschoten’97 verloor van Rohda’76.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Sabine van Oosten

Groep 3 Poule 13

Te Werve – Meerburg

De Rijswijkers moesten in de poule genoegen nemen met een derde plaats na een nederlaag tegen Meerburg. Te Werve verloor het duel met 2-4. Oussama Loghmouchi en Dani Lourens scoorden voor de thuisploeg. Meerburg pakte de groepswinst door de zege.

HDV – GSC ESDO

GSC ESDO won met 2-6 van HDV. In het Zuiderpark troffen Mohammed Tabelhajt, Housaain el Zeryouh, Mohamed Achalhi (2x) en Redouan Tabelhajet doel. Namens HDV scoorde Yahmairo Rebai beide treffers uit standaardsituaties (een hoekschop en een vrije trap).

Groep 3 Poule 15

OHVV – sv Madestein

De ploeg van trainer John de Wit kon niet voor een verrassing zorgen en ging met 6-0 onderuit in een sportieve wedstrijd. Door de winst mag OHVV ook verder bekeren.

Groep 3 Poule 16

sv Loosduinen – DVV Delft

Thuisploeg sv Loosduinen zette haar succesvolle reeks voort tegen de Delftse ploeg. Al binnen acht minuten had sv Loosduinen een 2-0 voorsprong te pakken door een treffer van Damian van der Horst uit een vrije trap en een doelpunt van Bart Ruwaard. Op slag van rust tekende Erdi Cinar voor de 3-0.

In de 77e minuut scoorde Damian van der Horst de 4-0, waarna drie minuten later Wouter Schot vanaf de strafschopstip de eer van DVV Delft wist te redden: 4-1.

VCS – SEP

Trainer Marcel de Letter was ontevreden over de prestaties van SEP in de eerste helft. SEP maakte dezelfde fouten als in eerdere wedstrijden. VCS profiteerde door een snelle treffer van Collins Sijntje en kwam na de thee zelfs op 2-0 na een doelpunt van Rashidi Gillkes.

SEP herpakte zich en benutte nu wel de kansen. Didier van Geenen en Jeroen Hoornweg schoten SEP langszij en vlak voor tijd produceerde Marco Blitterswijk de winnende treffer voor de Delftse ploeg: 2-3.

Groep 3 Poule 20

Rohda’76 – Voorschoten97 (zo)

Voorschoten’97 verslikte zich in de eerste helft flink in Rohda’76 en keek na 45 minuten spelen tegen een 4-0 achterstand aan. Na de doelwisseling zorgden Rob van den Berg en Casper Kuiper nog voor een draaglijker aanzien van de stand, maar een nederlaag kon niet meer voorkomen worden: 4-2. Door de nederlaag verloor de ploeg van trainer Denis Luhulima ook de eerste plaats aan Roodenburg.

Lees verder