Beker Groep 2 Poule 7-11: Duindorp sv en Graaf Willem II VAC poulewinnaars

De reserves van Scheveningen waren knap DoCoS de baas, maar moesten de poulewinst laten aan Duindorp sv, dat HVC’10 met ruime cijfers versloeg. Ook Graaf Willem II VAC zit nog in het toernooi na de winst op Kethel Spaland. Voor Laakkwartier, Wilhelmus en het tweede team van Forum Sport eindigde het bekertoernooi in de poulefase.

Tekst: Roland van der Linden         |       Foto’s: Franca Dobbe

Groep 2 poule 7

Scheveningen 2 – DoCoS

Na bijna een kwartier spelen bracht David Kappel na een goede actie van Rashid Browne Scheveningen 2 aan de leiding. Kort daarna viel ook de 2-0. Een bal van Browne belandde op de paal. In de rebound trof Riley Metsers doel. Kort na de doelwisseling kwam DoCoS uit een strafschop op 2-1, maar verder kwamen de Leidenaren niet. Met nog drie minuten te spelen gooide Shady Daoud het duel definitief op slot: 3-1.

HVC’10 – Duindorp sv

Duindorp sv mag verder bekeren na een duidelijke zege op HVC’10. De ploeg van trainer Martin Abbenhuis had bij rust al een 0-3 voorsprong te pakken. Daryll Schaap zorgde met een mooie dropvolley voor de 0-1 in de derde minuut. Dani Vrolijk en Jamie van den Oever met een afstandsschot zorgden voor de overige treffers. In de tweede helft kon Clay Hoekstra nog profiteren van een mistverstand in de Hoekse verdediging, waardoor het duel in 0-4 eindigde.

 Groep 2 poule 9

Graaf Willem II VAC – Kethel Spaland

Graaf Willem II VAC had voorafgaand aan het duel twee punten achterstand op de Schiedamse koploper. Het duel werd met een 2-1 overwinning afgesloten, waardoor de poulewinst bij de mannen van trainer Jan de Jong belandde. Luuk Evenhuis scoorde zowel voor als na de thee voor de thuisclub.

Groep 2 poule 10

LMO – Laakkwartier

In Rotterdam hielden de ploegen elkaar voor de rust in evenwicht met een 1-1 stand. In de tweede helft kon Laakkwartier de winst grijpen en ving de thuisreis aan met een 2-3 overwinning op zak. Kai Muusers , Carston Martijn en Chris Offerman bezorgden Laakkwartier de winst.

 Groep 2 poule 11

Zevenhoven – Wilhelmus

In het uitduel bij Zevenhoven kon Wilhelmus ook de winst niet pakken. De Wespen leden hun derde nederlaag op rij. Nu kwam een 4-1 nederlaag op het scorebord te staan.

Slikkerveer – Forum Sport 2

Ook het tweede team van Forum Sport werd op een nederlaag getrakteerd. Met een 2-1 overwinning boekte Slikkerveer een plek in de volgende ronde van het bekertoernooi.

Lees verder