Beker Groep 1 poule 10: Forum Sport sluit bekerstrijd af met gelijkspel

Het was zaterdag de laatste bekerwedstrijd tegen CVV Zwervers uit Capelle aan den IJssel. Door de twee overwinningen op Olympia en vv Hillegersberg zou Forum Sport aan een overwinning of gelijkspel voldoende hebben tegen het in de tweede klasse uitkomede CVV Zwervers. Dan zou het zich plaatsen voor de volgende ronde.

Tekst: Jean Nederlof

De opstelling van Forum Sport was op een aantal plekken gewijzigd in vergelijking met vorige week. Trainer Bas Steffens (foto) probeerde nog wat andere spelers uit om zodoende volgende week, wanneer de competitie begint, met deze kennis een zo sterk mogelijk elftal te laten starten. CVV Zwervers heeft een moeilijke voorbereiding achter de rug. Veel geblesseerde spelers en afwezigen. Nu had het eindelijk met een representatief elftal.

Kansen

Over de wedstrijd valt niet zo heel veel te vertellen. Forum Sport de betere ploeg en CVV Zwervers strijdend voor een goed resultaat. Forum Sport kreeg veel grote kansen. In de eerste helft was het vooral Pjer Bom die een aantal keren leek te scoren, maar werd gehinderd door de prima doelman Nelson Konings van CVV Zwervers. Ook de paal stond een doelpunt in de weg. De bal wilde er gewoon niet in. Aan de andere kant zo nu en dan een counter van CVV Zwervers, waarbij Everton Zimmerman in de 26e minuut bijna doeltreffend was. Zijn schot ging voorlangs en voorbij aan keeper Petter van Pruijssen.

Geen treffers

Na rust eenzelfde spelbeeld. Een aanvallend Forum Sport en een verdedigend CVV Zwervers. Doelpunten vielen er echter niet te bewonderen en eindigde het duel met de stand waarmee ook begonnen was: 0-0. Forum Sport gaat door naar de volgende ronde van de beker. Komende week start de competitie met een thuisduel tegen sv Nootdorp.

Lees verder