Beker Groep 1 Poule 7 en 14: sv Nootdorp en Westlandia (za) hard onderuit

Westlandia kon in het duel tegen Brielle geen indruk maken en eindigde door de nederlaag op de laatste plaats in poule 14. Ook voor sv Nootdorp eindigde het bekeravontuur roemloos op een laatste positie na een dikke nederlaag tegen EMM’21.

Tekst: Roland van der Linden          |      Foto’s: Ron Heinen

Groep 1 poule 7

EMM’21 – sv Nootdorp

Bij rust had de thuisploeg door treffers van Joey van der Geest en Stijn Rietbroek al een 2-0 stand op het scorebord gezet. In de tweede helft ging de fusieclub EMM’21 helemaal los en voerde de score op naar 6-0. Luuk Bakker, Stijn Rietbroek, David Vermeer en Zico Vermeer (strafschop) voltrokken het vonnis over het team van het trainersduo John Karelse ern Jeroen Struijs.

Groep 1 poule 14

Westlandia za. – Brielle

Al na vijf minuten opende Brielle de score uit een snelle voorzet. De bezoekers bleven gevaarlijk, maar konden de score niet verder opvoeren. Namens Westlandia zag Tim van der Voort zijn goede kopbal gered worden door de keeper van Brielle. Na de thee viel al snel de 0-2 en volgde de 0-3 na een uur. Het leed was nog niet geleden. Vlak voor het eindsignaal moest Westlandia ook nog een vierde tegentreffer incasseren: 0-4.

 

Lees verder