Beker Groep 1 poule 3-4: Einde bekeravontuur voor Oliveo en sv Den Hoorn

In poule 3 bood OLIVEO goed tegenstand aan eersteklasser Jodan Boys, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen. Oliveo eindigde in de bekerpoule op de vierde plaats. sv Den Hoorn eindigde op een derde positie in poule 4 na een zege op SHO.

Tekst: Roland van der Linden               |     Foto’s: Aad van der Knaap

Groep 1 poule 3

Jodan Boys – Oliveo

De Goudse ploeg kwam na 23 minuten spelen op voorsprong nadat een bal van Angelo Semil door Fahim Musaui het doel in werd gewerkt. In de 36e minuut kwam de ploeg van trainer Willem van der Smit op gelijke hoogte: 1-1. Nick Toussaint tikte een bal van Steef Liesting binnen.

In de tweede helft liep de thuisploeg binnen een kwartier weg naar een 3-1 voorsprong dankzij Zakaria Kanfaoui en Rick Wils. Met nog een kwartier te spelen bracht Oliveo de spanning terug. Max Huurman schoot de bal uit de rebound hard achter doelman Roy Rondeltap. In de slotfase stelde Adil Akanioui met twee treffers de zege definitief veilig. Jodan Boys en Valken’68 (3-4 zege op Kagia) bereikten in deze poule de volgende bekerronde.

Groep 1 poule 4

sv Den Hoorn – SHO

Op eigen veld won sv Den Hoorn met 3-2 van SHO. De 1-0 kwam op naam van Remo de Vroege die de bal onderschepte na hoge druk en doorjagen op de keeper. SHO kwam op gelijke hoogte nadat Bas de Joode uitgleed. De bal werd door de bezoekers breed gelegd en binnengelopen. SHO kwam zelfs op voorsprong door te profiteren van een persoonlijke fout aan de kant van de thuisploeg, waardoor de bal onderschept kon worden: 1-2.

Uit een heel goede aanval van achteruit kon sv Den Hoorn de bal bezorgen bij linksbuiten Chiaro Camarda. Uit zijn voorzet kon Remo de Vroege de 2-2 verzorgen. sv Den Hoorn greep alsnog de winst nadat Bas de Joode de bal diagonaal inschoot na een vlotte aanval: 3-2. SHO plaatste zich ondanks de nederlaag voor de volgende bekerronde samen met Heinenoord, dat HBSS met 1-2 versloeg.

 

Lees verder