O23 3D/3E: Fraaie zeges voor FC Skillz en HVV, TAC’90 over knie bij koploper

Rijnsburgse Boys won haar derde duel op rij. Nu moest TAC’90 er met 0-6 aan geloven. Wilhelmus was de mindere van HVV en FC Skillz boekte een duidelijke zege op FC ’s-Gravenzande. Verburch speelde een prima duel bij VVSB. RKDEO is nog steeds puntloos na het duel met VOC.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie D

HVV O23 – Wilhelmus O23

HVV had veel balbezit in het duel met Wilhelmus. De kroonleeuwen creëerden veel kansen, maar waren slordig in de afronding. Abe Jongebreur en Tommy Douwsma schoten HVV naar een 2-1 voorsprong. De ploegen gingen aan de thee met een 2-1 stand na een benutte strafschop van Wilhelmus. Diego de Steur en Evert-Jan Beers zorgden na de thee voor een 4-1 overwinning.

VVSB O23 – Verburch O23

De Poeldijkers boekten in het uitduel bij VVSB een knappe en nipte overwining. Jarno Houtenbos maakte halverwege de eerste helft de 0-1 en in die stand kwam in het vervolg van de wedstrijd geen verandering meer. De ploeg van trainer Davy van Vliet bezet na de zege de derde plaats.

FC Skillz O23 – FC ‘s Gravenzande O23

De thuisploeg van trainer Ryan van Deutekom (foto) won van de Westlanders met 4-1. Dylano van den Barselaar eiste een hoofdrol voor zich op door de eerste twee treffers voor zijn rekening te nemen. Van den Barselaar was na een tegentreffer van Yuri Dijkman ook betrokken bij de 3-1. Uit zijn bal kon Mahmoud Ayada scoren. In de zestigste minuut zorgde Sayfedinne Douiri voor de 4-1 eindstand.

TAC’90 O23 – Rijnsburgse Boys O23

Voor TAC’90 was er weinig eer te behalen tegen de ploeg uit de Bollenstreek. De koploper ving de thuisreis aan met een overtuigende 0-6 overwinning op het scorebord.

3e divisie E

VOC O23 – RKDEO O23

De O23 van de Nootdorpers kon geen potten breken tegen de sterke Rotterdammers. VOC won het duel met 2-0 en is de lijstaanvoerder in de 3e divisie E.

 

Lees verder