O23 1B: HBS verliest twee punten in slotfase, Westlandia onderuit

HBS verzuimde de kansen die het kreeg te verzilveren en zag de winst in het duel met Gemert door de vingers glippen. In de slotfase kregen de Kraaien nog een treffer tegen. Westlandia verloor in een doelpuntenfestijn van Barendrecht.

Tekst: Roland van der Linden

HBS O23 – Gemert O23

De Haagse ploeg speelde een uitstekende eerste helft tegen het sterke Gemert. Aan de bal liet HBS bij vlagen erg mooi combinatiespel zien en zonder bal werd Gemert direct onder druk gezet, waardoor het er niet aan te pas kwam. De ploeg van trainer Ramon van Steekelenburg (foto) kwam op 1-0 door een doelpunt van Mica Knoester na een voorzet van aanvoerder Stijn Warmenhoven. HBS zag ook diverse goede kansen verloren gaan.

Na de rust had HBS direct weer een grote kans, maar die werd niet verzilverd. In het laatste half uur van het duel drong Gemert meer aan, maar kreeg HBS ook een aantal grote kansen. De bezoekers kwamen vlak voor tijd alsnog op gelijke hoogte: 1-1.

Barendrecht O23 – Westlandia O23

De doelpunten vielen als rijpe appels van de boom in Barendrecht. De thuisclub stapte van het veld met een 6-4 overwinning op zak. Westlandia zakte na de nederlaag naar de voorlaatste positie.

Lees verder