Afscheid voorafgaand aan ADO Den Haag-PSV van stichting ADO Vrouwen

Voorafgaand aan de wedstrijd afgelopen vrijdag in de Vrouwen Eredivisie tussen ADO Den Haag en PSV was er op het veld een bijzonder afscheid van de stichting ADO Den Haag Vrouwen. Niemand minder dan Sarina Wiegman sprak het aanwezige publiek toe om de bestuursleden (Ryan Spencer, Kees Punt en Bart Caminada) en alle vrijwilligers van de Stichting, die inmiddels is overgegaan in de NV, te bedanken.

Foto’s: Eric de Wit

Ook het vlaggenteam toonde middels een spandoek hun dank richting eenieder die het vrouwenvoetbal in Den Haag heeft gebracht tot waar het nu staat. De speech en de wedstrijd was overigens gericht richting een goed gevulde eretribune. Ruim 1100 bezoekers beleefden een zeer gezellige avond waarbij zowel uit- als thuissupporters in goede harmonie van de wedstrijd genoten.

Na afloop van de wedstrijd kwam een groot gezelschap nog samen in de Sky Lounge waar genodigden en zakelijk Den Haag een bijzonder interview voorgeschoteld kregen. Trainer Alex Scholte en speelsters Danielle Noordermeer, Lobke Loonen en Pleun Raaijmakers werden direct na de wedstrijd geïnterviewd door stadionspeaker Wietze Smid. Hoofdsponsor GirlPower Radio zorgde na het interview voor muziek waardoor het nog lang gezellig bleef.

(Bron: ADO Den Haag)

Lees verder