sv Honselersdijk huldigt Brian Valstar voor honderd duels in eerste elftal

Voorafgaande de bekerwedstrijd van sv Honselersdijk tegen CION (0-2 verlies) werd afgelopen zaterdag speler Brian Valstar in zijn 106e wedstrijd gehuldigd door voorzitter Erwin van der Mark en Steven van Erven voor zijn honderdste wedstrijd in de hoofdmacht. Dit honderdste duel speelde Valstar vorig seizoen tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen DHC, die met een 3-8 winst werd afgesloten.

Zoals gebruikelijk is ook Brian Valstar bij het betreden van het veld even apart genomen om een mooie bos bloemen in ontvangst te nemen en is hij na de wedstrijd in het bijzijn van familie, vrienden, bestuur en overige belangstellenden bedankt door voorzitter Van der Mark.

Loopbaan

Brian Valstar begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van sv Honselersdijk. Als eerstejaars B-junior (JO17) vertrok hij naar Westlandia, om vervolgens op achttienjarige leeftijd weer terug te keren bij z’n oude liefde, waar ook zijn broer Joey Valstar speelt. Inmiddels beleefde Brian in het oranje al meerdere successen, zoals tweemaal nacompetitie naar de Vierde Divisie en de knappe directe handhaving in de eerste klasse met een zeer versterkte degradatie.

Trots

Van der Mark: ,,Wij zijn trots dat Brian deze mijlpaal bij zijn eigen club sv Honselersdijk heeft mogen behalen en andere (jeugd) spelers hiermee inspireert om minimaal hetzelfde te bereiken. Wij hopen dat we nog vele jaren van hem mogen genieten op zijn weg naar meer successen.”

Lees verder