Haaglanden Voetbal TV volgende week weer present

Komend weekend gaan ook alle clubs vanaf de eerste klasse en lager weer van start met de strijd om de punten. Vanaf volgende week is ook Haaglanden Voetbal weer terug op TV. Op het TV-kanaal van Den Haag FM zijn er dan elke dinsdag, woensdag en donderdag nieuwe programma’s te zien.

Op de dinsdag starten wij met een nieuwe serie ‘Oude Glorie aan tafel’. In de eerste aflevering is oud-ADO-speler Theo van den Burch onze gast. Op de woensdag een nieuwe serie Haaglanden Voetbal TV Midweeks met gasten uit het regionale voetbalwereldje en een analist/sidekick. Op donderdag als vanouds (en dit programma draait al) Studio ADO.

Alle programma’s starten om 18.00 uur en worden diezelfde avond enkele malen herhaald en ook de volgende dag. Alle programma’s worden opgenomen in onze eigen studio in het Sir Winston Leisure Center. Alle programma’s zijn diezelfde dag ook te zien hier op onze website vanaf 18.30 uur.

Het TV kanaal van Den Haag FM is te zien in: Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40 / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Lees verder