De Corpus Groep treedt ook toe tot sponsorgroep Haaglanden Voetbal

Peter Looijensteijn, onze commercieel manager, haalde met De Corpus Groep de volgende nieuwe sponsor binnen bij Haaglanden Voetbal.

De Corpus Groep is uw betrouwbare bouwpartner voor grote en kleine restauratie-, renovatie-, verbouw-, en onderhoudsprojecten. De organisatie is een samenwerkingsverband van bouwspecialisten en richt zich op het verbeteren en veredelen van uw vastgoed.

Peter Spies: ,,Tijdens onze bouwprojecten zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en een totale ontzorging voor u als opdrachtgever. Dat doen we al jarenlang voor vele, tevreden zakelijke en particuliere klanten, allen eigenaar of beheerder van vastgoed. Wij verhogen uw woongenot en zorgen dat uw vastgoed weer voldoet aan de hedendaagse standaarden. Hierdoor voegt u waarde toe aan uw woning en vergroot u eventuele verkoop kansen in de toekomst.”

,,Wij vinden met maatschappelijk belang van voetbalverenigingen van groot belang. Om deze reden ondersteunen wij Haaglanden Voetbal, maar ook DHC met het beheer van het prachtige stadion aan de Brasserskade.”

Heeft ook u interesse om met uw bedrijf toe te treden tot de sponsorgroep van Haaglanden Voetbal (met exposure-mogelijkheden op deze website en bij onze TV-programma’s), neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en informeer naar de mogelijkheden: reclame@haaglandenvoetbal.nl of 06-26152916.

Lees verder