Alle voorbeschouwingen weer op Haaglanden Voetbal

De afgelopen weken brachten wij al de voorbeschouwingen van de regioclubs die uitkomen in de Tweede, Derde en Vierde Divisie. Die zijn al eerder begonnen aan de competitie. Komend weekend starten ook de clubs in de eerste klasse en lager aan de strijd om de punten.

Haaglanden Voetbal brengt dan ook op de vrijdag weer de voorbeschouwingen vanaf de vijfde klasse tot aan de Tweede Divisie. In de ochtend wordt gestart met de vijfde klasse. In de loop van de ochtend en middag volgen dan de voorbeschouwingen vanaf vierde klasse en hoger, uitmondend in de voorbeschouwing van de hoogst spelende club in de regio, Scheveningen. Wij hopen de voorbeschouwingen wekelijks op vaste tijden te publiceren.

LiveScores

Op de zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur kunt de uitslagen op de velden tussentijds bekijken in onze LiveScores. Clubs die nog niet meedoen, maar ook graag de tussenstand willen doorgeven, kunnen contact opnemen met onze redactie: redactie@haaglandenvoetbal.nl

Samenvattingen en verslagen

In de loop van zaterdagavond komt Haaglanden Voetbal dan weer met de eigen samenvattingen en verslagen met veel foto’s op deze website van alle clubs van laag tot hoog. Uiteraard ook aandacht voor het jeugd- en vrouwenvoetbal. Die overzichten kunt u altijd in de loop van de zondagochtend verwachten. Uiteraard volgen wij van ADO Den Haag ook het eerste team, het Onder 21-team en de Vrouwen op de voet. Op de maandag dan weer alle zaalvoetbaloverzichten en verslagen van de hoogst spelende teams.

Lees verder