Warming-up 5A/5C: Semper Altius op bezoek bij Haagse Hout

In het tweede seizoen van de vijfde klasse zullen diverse teams het vorig seizoen verloren terrein willen terugwinnen. Regioteams VCS, RAS, Quick Steps, Semper Altius, HPSV en Haagse Hout kwamen vorig seizoen nog uit in de vierde klasse. Er zijn ook dit seizoen maar weinig promotieplekken beschikbaar.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

Het Delftse DVC eindigde vorig seizoen keurig in de middenmoot. De formatie van trainer Marco Immers begint met een uitduel bij SJC in Noordwijk. DVV Delft vangt ook aan op vreemde bodem. In Hazerswoude-Rijndijk is Bernardus de tegenstander. Ook SVO Buytenpark komt dit seizoen uit in 5A. De Zoetermeerders mogen proberen om Hazerswoudse Boys aan de zegekar te binden.

5e klasse C

In 5C komen naast het Rijswijkse Semper Altius alleen ploegen uit Den Haag uit. Met zes teams die vorig seizoen nog een niveau hoger speelden, belooft het en spannend seizoen te worden. Toofan bindt de strijd aan met De Ster. Beide teams eindigden vorig jaar in de onderste regionen. VCS begint de jacht op promotie met een lastig duel tegen WIK.

In het Zuiderpark kruist HDV de degens met Wanica Star en een paar meter verderop is HPSV gastheer voor Quick Steps. Voor RAS staat een bezoek gepland aan REMO. Het Haagse Hout van Roel Zandbergen (foto) mag proberen om Semper Altius aan de zegekar te binden.

Lees verder