Warming-up 4C: Hernieuwde kennismaking van Quick met GSC ESDO

In de Haagse zaterdag Vierde Klasse C staan meteen een aantal leuke ontmoetingen op het programma. sv Houtwijk is gastheer voor sv Erasmus en BMT ontvangt DUNO. Voor Quick staat een duel met GSC ESDO op de planning.

Tekst: Roland van der Linden

Zaterdag 4C

Aan de Albardastraat staan ODB en sv Loosduinen tegenover elkaar in het strijdperk. GDA begint met een duel tegen SVH, dat de overstap maakt vanuit het zondagvoetbal. sv Madestein en Zuid West DH degradeerden afgelopen seizoen uit de derde klasse. In Loosduinen strijden beide teams om de eerste punten binnen te halen.

Ook Quick en GSC ESDO kwamen elkaar vorig seizoen tegen en promoveerden via de nacompetitie naar de vierde klasse. Het duel op Nieuw Hanenburg start om 18.00 uur. sv Houtwijk was dichtbij handhaving, maar moest uiteindelijk toch afdalen naar de vierde klasse. sv Erasmus komt langs op Sportpark Rijnveld. BMT gaat voor een hoge eindklassering en moet als eerste zien af te rekenen met het DUNO van trainer Kenneth Lamens (foto).

Zondag 4C

Voorschoten’97 is de enige club die nog uitkomt in het zondagvoetbal. De formatie van trainer Denis Luhulima stuit komend seizoen op veel tegenstanders uit Noord-Holland. In Haarlem is DSS de eerste opponent.

Lees verder