Warming-up 4A/4D: Te Werve wil verloren terrein snel herwinnen

In 4A is Stompwijk’92 de vertegenwoordiger van de regio. In 4D zullen meer clubs uit de regio de degens met elkaar kruisen dit seizoen.

Tekst: Hans Kulk

4e klasse A

In deze poule opent het gedegradeerde Stompwijk’92, nog altijd onder leiding van Erik van Manen (foto), de competitie met een uitduel bij FC Oegstgeest.

4e klasse D

Wat kunnen wij dit seizoen in de vierde klasse D verwachten? Gaat het gedegradeerde Te Werve het verloren terrein direct terugwinnen of moet de gifbeker nog verder leeg in Rijswijk? En wat doet medebewoner Vredenburch? Wordt het een Rijswijks onderonsje?

Op sportpark Kastelenring is SEV in het eerste competitieduel gastheer voor SEP uit Delft, waar Marcel de Letter de scepter zwaait. MSV’71 speelt in Maassluis tegen FC Zoetermeer. Huib van Oostrom Soede, die met ‘zijn’ Te Werve in korte tijd van de tweede naar de vierde klasse afdaalde, wil direct terugkeren in de derde klasse. De Rijswijkers openen tegen Maasdijk. Medebewoner Vredenburch reist af naar Vlaardingen voor een uitduel bij Delta Sport. In Kwintsheul gaat Quintus de strijd aan met DHL, terwijl RVC Celeritas de competitie opent met een thuiswedstrijd tegen VDL uit Maassluis.

Lees verder