HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend weer competitieduels in het betaald- en volledige amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

Competitie

ADO Den Haag – Telstar

ZATERDAG

Competitie

Jong Sparta-Scheveningen, OJC Rosmalen-Quick, FC ’s-Gravenzande-Westlandia, RVVH-RKAVV, HBS-DSO, Forum Sport-sv Nootdorp, Voorschoten’97-VELO, Die Haghe-LFC, FC Skillz-Valken’68, sv Den Hoorn-Wippolder, CSW-HVV, VUC-Kagia, Alphia-SVC’08, Vitesse Delft-Verburch, DHC-Nieuwerkerk, Rhoon-Lyra, GDA-SVH, SEV-SEP en HDV-Wanica Star

ZONDAG

Competitie

Groene Ster-TOGB en TAC’90-RKDEO

In totaal 22 (!) wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder