Mark Moen: ,,Ik verwacht Wippolder dit seizoen tussen plaats één en vijf” 

De strijd om de punten barst nu ook los in de eerste tot en met vijfde klasse van het amateurvoetbal. In 1C, ook dit seizoen weer een heel interessante competitie, verwacht Mark Moen (foto), trainer van Wippolder, dat zijn ploeg gaat meedraaien op de plaatsen één tot en met vijf.

Tekst: Ton Beije

Mark Moen ziet in Forum Sport een club die kampioen wordt, met in het kielzog Die Haghe en TAC’90. Onderin wordt het heel spannend. Moen: ,,Wij spelen met een club minder in de competitie(13 clubs) en dat maakt het nog spannender in combinatie met een versterkte degradatie. Met twee degradanten en drie 3 PD-plaatsen moet je dus zorgen je bij de eerste acht te plaatsen staat om niet in de gevarenzone te komen.”

En heeft hij al clubs op het oog die het moeilijk gaan krijgen? Moen: ,,Het is lastig inschatten, omdat ik niet van elke tegenstander even veel weet voor wat betreft nieuwe en vertrokken spelers en eventuele blessures op dit moment. Als ik toch ploegen moet noemen zou ik op dit moment uitkomen bij sv Honselersdijk en Voorschoten’97.”

Wippolder zelf start vandaag met de streekderby uit tegen sv Den Hoorn.

Lees verder