Pim van der Hoorn (sv Honselersdijk): ,,De concurrentie is enorm”

Pim van der Hoorn (foto) is dit seizoen de nieuwe trainer van sv Honselersdijk, waar hij André Lourens opvolgt. Van welke clubs verwacht hij veel dit seizoen in de eerste klasse C? ,,Ik hoor positieve geluiden over TAC’90 en Wippolder.”

Toch blijven het moeilijk koffiedik kijken. Van der Hoorn: ,,Er zijn bij diverse clubs veel wisselingen in de selecties geweest na afgelopen seizoen. Dan is het altijd maar weer afwachten hoe iedere club ervoor staat. Echte degradatiekandidaten zie ik niet. Ik denk dat het een heel spannende competitie gaat worden.”

En sv Honselersdijk zelf? ,,Wij mikken op het linkerrijtje. Uiteraard willen wij wegblijven uit de gevarenzone en misschien wel stiekem meedoen om een prijs. Maar de concurrentie is enorm. Het gaat een mooi en interessant seizoen worden.”

sv Honselersdijk is in het eerste competitieweekend vrij, omdat er dertien teams in deze klasse zitten. De tegenstander van volgend weekend kan dus bekeken worden! Eerder op de dag speelde sv Honselersdijk al een oefenduel tegen Brielle, dat in 1-1 eindigde.

Lees verder