Vijfde klas A: Slecht openingsweekend voor regioteams

De drie regionale vertegenwoordigers in 5A werden alle op een nederlaag getrakteerd. DVC ging flink over de knie bij SJC. SVO Buytenpark moest in Zoetermeer de winst laten aan Hazerswoudse Boys en DVV Delft kon het net niet vinden bij Bernardus.

Tekst: Roland van der Linden

SJC – DVC

In Noordwijk was DVC een maatje te klein voor de thuisploeg. SJC nam een 2-0 voorsprong waarna Melvin Legierse de ploeg trainer Marco Immers terug in het duel bracht. De thuisploeg gaf daarna gas en dit leverde een 5-1 voorsprong op. Na een tegentreffer van Wouter van Vliet werd de eindstand uiteindelijk 7-2.

SVO Buytenpark – Hazerswoudse Boys

Op eigen veld keek SVO Buytenpark bij de rust al tegen een achterstand aan. De bezoekers gingen met een 0-1 voorsprong aan de thee. In de tweede helft trok Erkan Sensoy (foto) uit een vrije trap de stand weer gelijk. Hazerswoudse Boys nam het heft in handen en liep weg naar een 1-4 voorsprong. Het slotakkoord was voor Jasper van Viegen die de 2-4 eindstand op het scorebord bracht.

Bernardus – DVV Delft

Voor DVV Delft viel er weinig eer te behalen in het uitduel in Hazerswoude-Rijndijk. De bezoekers werden op de eerste competitiedag op een ruime 4-0 nederlaag getrakteerd.

 

Lees verder