Vierde klas D: Zevenklappers Vredenburch en Quintus, SEV langs SEP

Vredenburch zette met speels gemak Deltasport aan de kant met een 7-1 zege. Quintus had ook al geen kind aan tegenstander DHL. Dit duel eindigde zelfs in 8-1. Op De Kastelenring was SEV de meerdere van SEP.

Tekst: Roland van der Linden       |        Foto’s: Sabine van Oosten

SEV – SEP

In de eerste helft had SEP weinig in te brengen tegen een scherper SEV. Toch leek de Delftse ploeg op met 0-0 de rust in te gaan, maar Paul Janssen schoot SEV alsnog uit een hoekschop naar een 1-0 voorsprong in de 43e minuut. Na de thee gaf SEP wel thuis en kreeg een goede kans op de gelijkmaker. Het was SEV dat op 2-0 kwam dankzij Fares Douadi. SEP gaf daarna veel ruimte weg en de ploeg van trainer Arjan Kortleven kon hiervan goed profiteren. Niels van Houwelingem kon met een geweldige stift voor het slotakkoord zorgen: 3-0.

Deltasport – Vredenburch

In Vlaardingen boekte Vredenburch een eenvoudige zege op Deltasport. Bas Visser opende de score, waarna Erwin Kruit op aangeven van Gijs van der Meulen voor de 0-2 zorgde. Bas Visser en Alex Jacobs voerden de score verder op naar 4-0. De Rijswijkers bleven de aanval zoeken. Bas van Schendel, Gijs van der Meulen en Mehmet Aygun waren doeltreffend, waardoor de tussenstand 7-0 werd. Uit een strafschop redde Deltasport nog de eer: 7-1.

Quintus – DHL

Ook Quintus boekte een 8-1 overwinning in het duel met DHL. Na net iets meer dan kwartier spelen nam Rob van Binsbergen de eerste treffer voor zijn rekening. Na de 2-0 van Stijn van der Wel schoot Dennis Hofstede DHL terug in de wedstrijd. Vlak voor rust bracht Quintus de marge weer op twee. Halverwege de tweede helft vielen in korte tijd twee treffers. Een goal van Rob van Binsbergen werd gevolgd door een treffer van Timo van Houten. Quintus bleef aan de scorende hand. Door doelpunten van Van der Wel,  Van Binsbergen en Dean van der Stap werd DHL naar een 8-1 nederlaag gespeeld.

 

Lees verder