Vrouwen 2e klasse: Zware nederlagen voor RKAVV en Ariston’80

Op Sportpark De Kastelenring moest RKAVV zich dik gewonnen geven tegen Wartburgia 3. Ariston’80 kreeg alle hoeken van het veld te zien in het duel met VVAC. Forum Sport tegen SEP werd gestaakt in de rust.

Tekst: Roland van der Linden

2e klasse B

RKAVV VR – Warburgia VR3

Voor de Leidschendamse vrouwen was er weinig eer te behalen in het duel met het derde team van Wartburgia. RKAVV kreeg na een 0-3 ruststand met 1-5 klop. Sammy Leemans scoorde namens RKAVV.

2e klasse C

Forum Sport VR – SEP VR

In een aantrekkelijke eerste helft stond Forum Sport binnen tien minuten met 2-0 voor door goals van Femke Vermolen en Roxanne Vissers. Met een half uur op de klok kon SEP profiteren van een blunder achterin bij de Voorburgse vrouwen. Nina de Letter speelde Annemijn Kreffer aan die de 2-1 op het bord zette.

Bij Forum Sport liepen de irritaties op omdat het het gevoel had, dat bij elke aanval werd gevlagd en arbiter Lamers steeds zijn fluit hanteerde. Na een gele en rode kaart voor trainer Marco Sloos (foto) vond de arbiter het welletjes en staakte het duel in de rust.

Ariston’80 VR – VVAC VR

De studenten keken al snel tegen een 0-3 achterstand aan en deze was bij rust al opgelopen naar 1-5. Elisa Muusers scoorde namens Ariston’80. In de tweede helft hield Ariston’80 de schade beperkt tot drie tegentreffers. Een goede prestatie omdat Ariston’80 na de thee grotendeels met tien speelsters op het veld stond na het uitvallen van Muusers: 1-8.

Lees verder