Oussama Bekkaoui (FC Skillz): ,,Overwinning op Valken’68 is een goed begin”

FC Skillz mag het dit seizoen, na twee promoties op rij, laten zien in de zware eerste klasse. De ploeg van trainer Oussama Bekkaoui (foto) startte in ieder goed door op eigen veld de drie punten te bemachtigen tegen het zeker niet zwakke Valken’68: 2-1. Hoe ziet hij zijn kansen voor dit seizoen in?

Tekst: Ton Beije

,,Ons aan een voorspelling wagen is lastig gezien we een promovendus in de competitie zijn en we onze tegenstanders simpelweg niet kennen. Dat de concurrentie groot zal zijn is immers een gegeven, gezien de vele regioploegen, waarbij (het Haagse) prestige al enorm zwaarwegend zal zijn.”

Bekend

Twee clubs zijn tot nu toe bekend bij de FC Skillz-trainer. ,,Tot nu hebben we alleen Valken‘68 gezien (afgelopen zaterdag de eerste tegenstander – red.) en kennen we RKDEO uiteraard van vorig seizoen nog. Voor wat betreft de favorieten lezen en horen we overal dat Wippolder en TAC ‘90 er dit seizoen bovenuit zullen steken, maar is dit voor ons simpelweg koffiedik kijken.”

Voorbereiding

De voorbereiding had beter gekund, de start van de competitie was prima. Bekkaoui: ,,Zelf hebben we een enorm slechte voorbereiding achter de rug, met veel blessures, pech en afwezigen, wat maakt dat we niet goed in kunnen schatten waar we staan. De overwinning op Valken‘68 is echter een goed begin om op door te bouwen voor dit seizoen.”

Lees verder