Sir Winston Leisure Groep verlengt contract met VELO

Sir Winston Leisure Groep is al vele jaren sponsor van het Wateringse VELO. Onder meer op het scorebord op het hoofdveld staat de naam van de sponsor uitgebreid in beeld. Afgelopen week werd het contract verlengd. In de Halve Maan, onderdeel van Sir Winston, vond de ondertekening plaats.

Tekst & foto’s: Ton Beije

Namens Sir Winston zette good-old Harry Ballemaker zijn handtekening onder het contract en namens VELO was Patrick Volkering, voorzitter van de sponsorcommissie van de Wateringers, naar Rijswijk gekomen om het contract te ondertekenen. ,,Sir Winston is al veel langer een zeer gewaardeerde sponsor van onze club”, liet Volkering weten. ,,Wij komen ook graag met onze businessclub bij Sir Winston, binnenkort zijn we hier weer boven in Sir Winston Club met onze sponsoren.”

,,VELO is een sympathieke club die wij inderdaad al lang steunen. Wij weten ook dat de club graag bij ons te gast is”, weet Harry Ballemaker. Enige seizoenen terug was VELO ook gastheer van de finaledag van het bekende Haaglanden Voetbal Toernooi met onder meer de finales om de Sir Winston Cup en Halve Maan Cup en bij de jeugd de ‘Fun & Games Cup’.

Na de ondertekening werd geproost op de verlengde samenwerking.

Lees verder