‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Theo van den Burch 

Haaglanden Voetbal TV pakt de draad weer op. Morgen een nieuw programma (“Haaglanden Voetbal Midweeks’) en vanaf vandaag weer elke dinsdag een nieuwe aflevering uit onze serie ‘Oude Glorie aan tafel’.

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Op de dinsdag weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Theo van den Burch. Hij voetbalde bij de ADO-jeugd, maar maakte ook furore in het Zuiderpark in het eerste elftal. Was altijd een gevreesde tegenstander voor spelers als Coen Moulijn (Feyenoord) en Piet Keizer (Ajax). Was met de club ook van de partij tijdens de Amerika-trip. Volgt de club nog altijd op de voet.

Theo van den Burch

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Theo van den Burch over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf vanavond 18.00 uur en op de woensdag). Vanaf 18.30 uur vanavond is het programma ook te zien en te beluisteren op deze website.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Lees verder