HVV draagt Jeroen Smits en Roeland Engelen voor als erelid

Tijdens het Heerendiner werd door algemeen voorzitter Zev Davidson van HVV bekendgemaakt, dat het hoofdbestuur Jeroen Smits en Roeland Engelen voordraagt als erelid. Over de voordracht zullen de leden zich in de Algemene Ledenvergadering van HVV van november moeten uitspreken, maar gezien de enthousiaste reacties op het Heerendiner hoeven Smiots en Engelen zich vermoedelijk weinig zorgen te maken. 

Jeroen Smits (links op de foto) heeft een rijke sportieve carrière gehad met onder meer 51 wedstrijden HVV 1 en 347 wedstrijden HCC 1. Buiten het veld is hij actief geweest als leider en coach van zowel cricket- als voetbalteams, lid geweest van de commissie Top Cricket, de sponsorcommissie, organisator Haagsche Cricketdagen, lid van de jubileumcommissie HCC 125 jaar, vicevoorzitter HCC en natuurlijk algemeen voorzitter van 2016 tot en met 2022.

Sporen verdiend

Ook Roeland Engelen heeft zijn sporen verdiend binnen HVV. Hij kan sportief gezien bogen op 327 wedstrijden als keeper van HVV 4. En wist daarin drie keer de nul te houden. Verder mag niet onvermeld blijven: secretaris HVV-bestuur (1998 – 2002 en 2011 – 2014), redactie Diepput Echo, hoofdredacteur Diepput Echo, redacteur jubileumboek HVV 125 jaar (2008), hoofdredacteur jubileumboek Clubblad 100 (2013) en penningmeester Hoofdbestuur (2016 – 2021). In die laatste rol heeft hij een cruciale rol gespeeld in het financieel gezond maken van de vereniging.

(Foto: HVV)

Lees verder