O23-competitie: sv Den Hoorn pakt punt in Rotterdam, ruime zege FC ’s-Gravenzande

In de Tweede Divisie hield sv Den Hoorn XerxesDZB op een gelijkspel. Beide ploegen staan in de onderste regionen. FC ’s-Gravenzande pakte een belangrijke zege om aansluiting te vinden in de middenmoot. TAC’90 werd ruim verslagen. Laakkwartier schoof eenvoudig DUNO aan de kant in de Vierde Divisie.

Tekst: Roland van der Linden

2e divisie B

XerxesDZB O23 – sv Den Hoorn O23

De thuisploeg pakte voor een rust een 2-0 voorsprong, maar zag sv Den Hoorn nog voor de pauze terugkomen in het duel door een treffer van Tim Muller. In de tweede helft zorgde Joran Put voor de gelijkmaker: 2-2. XerxesDZB kwam daarna weer op voorsprong, maar Batuhan Isimetz redde vervolgens alsnog het punt voor de bezoekers.

3e divisie D

FC ’s Gravenzande O23 – TAC’90 O23

Op het Juliana Sportpark boekte de thuisploeg haar tweede overwinning van het seizoen. De ploeg van trainer van Davy van Vliet had bij rust al een 2-0 voorsprong op TAC’90. Yuri Dijkman en Angelo Zwirs (foto) zorgden voor de treffers. Na de doelwisseling kwam hekkensluiter TAC’90 terug in het duel door een treffer van Abdel el Ousrouti. Met twee treffers gooide Tim Rolff het duel daarna definitief op slot: 4-1.

4e divisie I

DUNO O23 – Laakkwartier O23

Laakkwartier hield haar ongeslagen status in het duel tegen het puntloze DUNO. Op de Haagse Dynamiek opende Illyas Chouchouh al na twee minuten de score namens Laakkwartier. Vijf minuten voor de rust schoot Chouchouh opnieuw de bal achter de keeper. In de tweede helft zorgde Mohamed Charif met een zuivere hattrick voor een 0-5 tussenstand. Hij zag ook nog een treffer afgekeurd worden. Het laatste woord was voor Rohit Ramparichan, die het halve dozijn volschoot: 0-6.

 

 

Lees verder