HAAGLANDEN VOETBAL MIDWEEKS – thema: Trainingskampen

‘Haaglanden Voetbal Midweeks’ is een nieuw TV-programma in een nieuwe setting, dat wekelijks op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien is vanaf woensdagavond 18.30 uur en vanaf 18.30 uur ook op deze website. In dit in onze eigen TV-studio opgenomen programma met gasten uit het regionale voetbalwereldje praten wij over clubaangelegenheden, actuele voetbalzaken of belichten wij een thema.

In deze aflevering van ‘Haaglanden Voetbal Midweeks’ aandacht voor het thema trainingskampen, want veel clubs van hoog tot laag gaan tijdens de winterstop op trainingskamp, veelal naar Spanje en Portugal.

In deze aflevering praat gastheer Ton Beije hierover met Teun Mooijman (SVC’08), Joey Feitz (DUNO), Mark Moen (Wippolder) en Terry Konings (FC Skillz). Als sidekick is present Ben van Dam.

Teun Mooijman en Joey Feitz
Terry Konings en Mark Moen

Het TV-programma is dus te zien via het TV-kanaal van Den Haag FM in: Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

(Elke woensdag vanaf 18.00 uur, met daarna herhalingen op TV op woensdagavond en donderdag). Vanaf 18.30 uur is het programma ook HIER op deze website te zien en te beluisteren.

Lees verder