Geen bekersensatie voor oud-ADO Den Haag speler Goppel bij Wiesbaden

Het is oud-ADO Den Haag-speler Thijmen Goppel (foto) niet gelukt om met zijn club SV Wehen Wiesbaden de volgende ronde in de strijd om de DFB Pokal te behalen.

Tekst: Peter Petit

Tegen het een klasse hoger uitkomende RB Leipzig verloor Wehen, het afgelopen seizoen naar de 2e Bundesliga gepromoveerd, woensdag  het thuisduel met 2-3. Thijmen Goppel, normaal gesproken een vleugelspeler, was in deze wedstrijd door trainer Marcus Kauczinski van Wiesbaden links op het middenveld gepositioneerd.

Gele kaart

Nadat hij in de blessuretijd van de eerste helft tegen een gele kaart was aangelopen, werd Goppel in de 65e minuut vervangen door Lasse Günther. In de slotfase van de wedstrijd leek thuisploeg Wehen nog voor een sensatie te kunnen zorgen, maar doelman Gulacsi voorkwam met enkele schitterende reddingen de gelijkmaker en dus verlenging.

Catic

De tweede speler bij Wiesbaden met een ADO Den Haag-verleden, Amar Catic, kwam woensdag in de Brita-Arena van Wiesbaden niet aan spelen toe. De speler uit Bosnië en Herzegovina heeft sinds zijn komst afgelopen zomer nog geen duel in de basis gestaan. In de 2e Bundesliga kende Wehen tot nu toe een ongelukkige competitiestart. De ploeg van Goppel en Catic neemt momenteel met acht punten uit zeven wedstrijden de veertiende plek in, vier punten meer dan hekkensluiter VfL Osnabrück.

(Foto: Oramge Pictures)

Lees verder