Warming-up 5e klasse: DVC, Haagse Hout en REMO op jacht naar eerste punten

Op de tweede speeldag zullen diverse teams die vorige week een nederlaag leden, op jacht zijn naar de eerste punten. DVC moet hiervoor langs Football Factory en Haagse Hout bindt de strijd aan met Quick Steps. REMO mag proberen om De Ster te verslaan.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

Alle regioteams begonnen in 5A begonnen met een nederlaag en zullen uit zijn op revanche. DVC kreeg flink klop in het uitduel bij SJC. Nu komt op het Sportpark aan de Brasserskade het Leidse Football Factory op bezoek. De Leidse studenten begonnen met een nederlaag tegen Kickers’69. DVV Delft is gastheer voor SVO Buytenpark. Beide teams verloren van een club uit Hazerswoude op de eerste speeldag.

5e klasse C

Quick Steps is de eerste lijstaanvoerder in 5C na een 6-2 zege op HPSV.  Haagse Hout maakt nu onder leiding van Roel Zandbergen (foto) haar opwachting aan de Nijkerklaan. RAS is de volgende tegenstander voor HPSV. Het duel wordt gespeeld aan de Albardastraat.

Wanica Star was in de openingswedstrijd HDV de baas en mag nu op eigen veld de strijd aan binden met VCS, dat tegen WIK niet verder kwam dan een gelijkspel. De formatie uit het Zuiderpark van trainer Geoffrey van Loenen is gastheer voor Toofan. De Ster is op zoek naar haar tweede overwinning. Dit zou ten koste van REMO moet gaan. Semper Altius moet in staat zijn om HDV over de knie te leggen.

Lees verder