Warming-up 4e klasse A en D: Derby voor Stompwijk’92, ook Vredenburch-RVC Rijswijk mooi affiche

In 4D staat een aantal mooie derby’s op het programma. Quintus gaat op bezoek bij streekgenoot Maasdijk. In Rijswijk staat het onderonsje tussen Vredenburch en RVC Celeritas op het programma. DHL ontvangt Deltasport.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Voor Stompwijk’92 wacht de derby tegen SJZ. De equipe van trainer Erik van Manen verloor het openingsduel met 2-0 van FC Oegstgeest. Tegenstander SJZ begon juist met een overwinning op Warmunda.

4e klasse D

Quintus en Vredenburch kwamen zeer voortvarend uit de startblokken met ruime 7-1 overwinningen. De Rijswijkers van trainer Remco Torken (foto) nemen het in het tweede competitieduel op tegen plaatsgenoot RVC Celeritas, dat zich vorige week flink verslikte in VDL. Quintus speelt nu een uitduel tegen het sterke Maasdijk. Dit belooft een spannende ontmoeting te worden.

DHL en Deltasport waren de grote verliezers vorige week. Nu spelen de teams tegen elkaar in Delft. VDL bindt de strijd aan met SEV. De bezoekende ploeg van trainer Arjan Kortleven begon uitstekend aan de competitie met een 3-0 overwinning op SEP.

SEP zal uit zijn op revanche voor de slechte start en neemt het nu op tegen MSV’71. Te Werve stelde de na de degradatie teleur met een nederlaag bij Maasdijk. De opgave voor de Rijswijkers zal niet eenvoudig zijn. Te Werve gaat op bezoek bij FC Zoetermeer.

Lees verder