Warming-up zaterdag tweede klasse C: Rob de Lange: ,,SVC’08 fysiek sterke tegenstander”

In de tweede speelronde staat meteen een spannende derby op het programma. VUC neemt het op tegen SVC’08. HVV is op de Diepput gastheer voor het gepromoveerde Nieuwkoop.

Tekst: Roland van der Linden

Op het Oostersportpark staat de confrontatie tussen SVC’08 en VUC op het programma. Trainer Rob de Lange (foto) van de pinguïns kijkt te tevreden terug op de eerste speelronde. Aan Het Kleine Loo werd Kagia met 2-0 verslagen. Het uit de eerste klasse gedegradeerde VUC kan compleet aan het duel met de regiogenoot beginnen. Rob de Lange over het duel met SVC’08: ,,Een nieuwe uitdaging tegen een fysiek sterke tegenstander. We kunnen aan de bak”.  SVC’08 verslikte zich vorig weekend in Alphia.

HVV

HVV mag de strijd aanbinden met Nieuwkoop. De Haagse ploeg van trainers André Wetzel en Mike de Geer boekte zelf afgelopen weekend een goede zege op CSW. Aan tegenstander Nieuwkoop zal HVV haar handen vol hebben. De bezoekers waren vorig seizoen veruit de sterkste in de derde klasse en wonnen 17 van hun 26 duels. Ook de eerste wedstrijd tegen RCL eindigde in een overwinning: 2-1.

Lees verder