Warming-up 4e Divisie: Dennis Olman (DSO): ,,Winst op HBS collectieve prestatie van team”

Afgelopen week boekte DSO haar eerste overwinning sinds haar debuut in de vierde divisie in de derby met HBS. Nu bindt de formatie van trainer Dennis Olman (foto) opnieuw de strijd aan met een regiogenoot. FC ’s-Gravenzande komt langs in Zoetermeer.

Tekst: Roland van der Linden

DSO kijkt met een goed gevoel terug op de overwinning van DSO. Het team leverde een collectieve prestatie volgens Olman: ,,In de organisatie hebben wij het zeer goed gedaan en dit heeft het team veel vertrouwen gegeven.” Dennis Olman verwacht weer een zwaar maar open duel voor zijn team in derby met de Westlanders. De DSO-trainer: ,,Wij moeten meegaan in het tactische verhaal dat in deze klasse steeds meer beslist wordt door details. Dit heeft toch ook met ervaring te maken.”

Scorend vermogen

DSO kent de tegenstander goed. ,,Bij FC ’s-Gravenzande zit hun sterkte in het scorend vermogen door een zeer goede voorhoede en aanvallende middenvelders. Bij de Zoetermeerders is een aantal spelers weer beschikbaar die dat vorige week niet waren. Dus er moeten door de trainer keuzes gemaakt worden.

Lees verder