Warming-up 4e klasse C (zat/zon): GDA gaat voor driepunter op bezoek bij Zuid West DH

GDA gaat aan de Beresteinlaan op bezoek bij Zuid West DH. SVH moet trachten de eerste punten te bemachtigen tegen Quick. DUNO krijgt aan de Mgr.Nolenslaan bezoek van sv Madestein.

Tekst: Hans Kulk

4C (zaterdag)

In de vierde klasse C hebben SV Madestein en SV Zuid West Den Haag hun eerste punt ‘in the pocket’. Op sportpark Madestein speelden de ploegen gelijk tegen elkaar: 1-1. Voor het op de zaterdag debuterende SVH leverde het eerste competitieduel geen punten op.

Aan de Beresteinlaan speelt SV Zuid West DH een thuiswedstrijd met GDA, dat getraind wordt door Robin den Dulk (foto). De Peenbuikers wonnen hun eerste duel. Het SV Madestein van John de Wit gaat op bezoek bij DUNO. Gaat de ploeg van de geboren Dordtenaar voor een verrassing zorgen op de Haagsche Dynamiek? sv Loosduinen, dat afgelopen weekend nipt won bij ODB (2-3), neemt het ‘thuis’ op tegen sv Houtwijk, dat ook al drie punten in haar bezit heeft. Het versterkte BMT, dit seizoen met onder andere Kadir Narsen en Enrico de Haas in de gelederen, gaat op bezoek bij sv Erasmus. ODB ‘reist af’ naar GSC ESDO. Kunnen de blauwhemden de eerste drie punten in de wacht slepen? Het laatste duel in de vierde klasse C gaat tussen SVH en het zaterdagelftal van Quick.

4C (zondag)

De zondagtak van Voorschoten’97 verloor haar eerste competitieduel bij DSS (1-0). Komend weekend ontvangt de ploeg van Denis Luhulima op sportpark Adegeest TOS-Actief uit Amsterdam.

Lees verder