Warming-up 3e klasse B: Speciaal duel voor Jesse de Waard bij KMD-Duindorp SV

In het eerste weekend in de derde klasse B viel er geen één gelijkspel te noteren. Voor het gepromoveerde Graaf Willem II VAC begon de competitie met een nipte overwinning op PGS/Vogel. Het Schipluiden van Jeroen Hoefnagel verloor bij Laakkwartier.

Tekst: Hans Kulk

In Wateringen treffen KMD en Duindorp SV elkaar. Beide ploegen wonnen hun eerste duel met respectievelijk 4-2 en 5-1. Martin Abbenhuis, coach van de Scheveningers, hoopt vanzelfsprekend weer op een driepunter in het Westland. Bij KMD wordt het een jubileumwedstrijd voor aanvaller Jesse de Waard (foto).  In Schipluiden is het elftal van Jeroen Hoefnagel gastheer voor Blauw Zwart.

In Delft ontvangt Ariston’80 HMSH, de ploeg van Faizel Soekhai. De roodhemden wonnen hun eerste duel van DWO. De Zoetermeerders gaan bij DSVP op zoek naar eerherstel, maar dat geldt ook voor de elf van Alex van der Harst. Wie komt er van die hatelijke nul af? Vita Lorente en zijn mannen van PGS/Vogel verloren afgelopen weekend ook en hopen zaterdag op sportpark Ockenburgh het Laakkwartier van Giovanni Linnenbank een beentje te kunnen lichten. Wilhelmus speelt op eigen veld tegen Full Speed, terwijl het Delftse Concordia aan de Brasserskade Graaf Willem II VAC ontvangt.

Een leuk begin in een mooie klasse, dat smaakt naar meer.

Lees verder