Warming-up 1e klasse C: Wippolder op Pauwmolen gastheer van FC Skillz

De kop is eraf in de eerste klasse C. Beide promovendi, FC Skillz en RKDEO, wonnen hun eerste duel, terwijl sv Nootdorp ruimschoots verloor van Forum Sport. Zaterdag wacht al gelijk een interessant duel in deze klasse.

Tekst: Hans Kulk

In de tweede speelronde staat er al direct een topper op het programma. Op sportpark Pauwmolen is het Wippolder van trainer Mark Moen (foto) gastheer voor het gepromoveerde FC Skillz. Beide ploegen wonnen hun eerste duel. RKDEO, ook gepromoveerd naar de eerste klasse, versloeg afgelopen weekend TAC’90 en hoopt zaterdag tegen Den Hoorn opnieuw op een driepunter. De ploeg van Wesley Epskamp is het seizoen in ieder geval prima begonnen.

Zware dobber

Ook in Nootdorp, maar dan op sportpark ’s-Gravenhout, treffen de gelijknamige club en TAC’90 elkaar. Zowel Jeroen Struijs (sv Nootdorp) als Arie van der Padt (TAC’90) willen na een slecht openingsweekend graag de eerste punten binnenhalen. In Wateringen krijgt VELO een zware dobber aan Forum Sport, dat haar eerste duel met 3-0 won. Die Haghe, de ploeg van Marcel Koning, gaat in Valkenburg op bezoek bij Valken’68. De withemden speelden afgelopen weekend in extremis gelijk tegen LFC. De club uit Leiden, het voormalige FC Boshuizen, ontvangt sv Honselersdijk. Voor de Westlanders wordt het de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Voorschoten’97 is dit weekend vrij.

Lees verder