Maurice Steijn vastberaden: ,,Keihard aan de slag voor Ajax om uit de malaise te komen”

Ajax speelt vanavond om 21.00 uur de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Niet alleen voor de ploeg, maar uiteraard ook voor trainer Maurice Steijn (foto) een belangrijke wedstrijd. De Amsterdammers kunnen zich immers geen puntverlies veroorloven. Elke tegenstander voelt nu de mogelijkheid om Ajax te kloppen. Hagenaar Steijn is echter nog steeds strijdlustig.

Tijdens de persconferentie gisteren bij Ajax kwam logisch de vraag bovendrijven of Steijn verwacht ontslagen te worden. ,,Ik hoop het niet. Ik ben er ook niet bang voor, want dat is iets waar ik weinig invloed op heb. Het wordt beslist door de mensen boven me”, liet hij zijn gehoor weten. ,,Ik ga keihard aan de slag voor Ajax om uit de malaise te komen, we hebben ook zeker niet goed gespeeld. Het is dus aan mij om dat te verbeteren en punten te halen.”

Ommekeer

En die ommekeer zou dan vanavond bij RKC Waalwijk moeten plaatsvinden. De Waalwijkers staan nu dertiende met zes uit zes. ,,Ik sluit mijn ogen niet, want bij RKC Waalwijk moeten we zaterdag wel gewoon winnen. We weten dat het beter moet. Ik zal knokken tot we vooruitgang boeken.”

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder