5e klasse C: WIK langs Toofan, De Ster gelijk tegen REMO

In het Zuiderpark boog WIK in het duel met Toofan een achterstand in de tweede helft om in een overwinning. De Ster en REMO kwamen een gelijkspel overeen. HDV behaalde een knappe uitoverwinning bij Semper Altius en VCS kwam bij Wanica Star niet verder dan een gelijkspel.

Tekst: Roland van der Linden

WIK – Toofan

De thuisploeg begon zwak aan het duel met Toofan en kwam dan ook terecht met 0-1 achter. WIK pakte de draad daarna op maar kon zichzelf voor de rust nog niet belonen. Na de thee was WIK heer en meester en kwam meteen op 1-1 door een treffer van Joey Doorschodt. Het hongerige WIK bleef de aanval zoeken en sloot het duel af met een 3-1 overwinning. Eduard Groos en Tom Doorschodt namen de treffers voor hun rekening.

De Ster – REMO

Na een 0-0 ruststand opende Taylor Schotte de score namens REMO. De Ster herpakte zich en kwam terecht op gelijke hoogte. Kelvin Onose redde een punt voor de thuisploeg: 1-1.

Wanica Star – VCS

In het uitduel bij Wanica Star nam VCS in de eerste helft een 0-2 voorsprong. Na een doelpunt van Samir Aoulad zorgde Collins Seintje voor de tweede treffer. Nog voor de thee kwam Wanica Star terug in het duel. In het tweede gedeelte van de wedstrijd scoorde Wanica Star nog een keer waardoor de eindstand 2-2 werd. VCS-trainer Muhreli Sahin had geen goed woord over voor de scheidsrechter bij de laatste tegentreffer die volgens hem zeker drie meter buitenspel was.

Semper Altius – HDV

In de eerste helft bleef het publiek verstoken van een treffers, maar dat werd na rust ruimschoots goed gemaakt. Brayley Tweeboom opende de score voor de Haagse ploeg van trainer Michel van der Lee (foto). Na de gelijkmaker van Arend Balyon bracht Abdelak Abdallah HDV weer op voorsprong. Na de 1-3 van Darren Lalihatu zorgde Tweeboom op aangeven van de 15-jarige keeper Rowan Elbers voor de 4-1 eindstand.

 

 

 

Lees verder