4e klasse D: Ruime zege VDL op SEV, SEP bindt MSV’71 aan zegekar

VDL boekte haar tweede zege op rij. Nu werd SEV met ruim verschil verslagen. Het Westlandse onderonsje tussen Maasdijk en Quintus kende geen winnaar. SEP liet MSV’71 met lege handen vertrekken van Sportpark Tanthof Zuid.

Tekst: Roland van der Linden        |       Foto’s: Sabine van Oosten

SEP – MSV’71

SEP boekte haar eerste overwinning van het seizoen. Al na tien minuten waas het raak voor de ploeg van trainer Marcel de Letter. Marco van Blitterswijk was scherp in de afwerking namens SEP. De 1-1 viel tien minuten later. Matthijs Jansen scoorde voor MSV’71. Pas halverwege de tweede helft kon SEP weer een voorsprong nemen via opnieuw Van Blitterswijk. Vlak voor tijd bepaalde Finn van der Helm de eindstand op 3-1.

Maasdijk – Quintus

In de streekderby kwam Maasdijk vijf minuten voor de rust op 1-0. Met een fraaie actie speelde Roy Bruinen Nick van Vliet aan die keurig afrondde. Een kwartier in de tweede helft kreeg Quintus een strafschop. Stijn van der Wel kon de bal in eerste instantie niet in het doel krijgen, maar was in de rebound wel trefzeker: 1-1.

VDL – SEV

SEV was niet bij machte om het tempo van VDL bij te houden. De eerste kans was nog wel voor de Leidschendammers, maar daarna liep VDL door een zuivere hattrick van Rodney Remmerswaal en een treffer van Tygo Suisse weg naar een 4-0 ruststand. In de tweede helft kon SEV wel gevaarlijk worden en kwam de 4-1 op het bord door een treffer van Fares Douadi. Kees Ketting was verantwoordelijk voor de 5-1 eindstand.

Lees verder