4e klasse A en C: Zware nederlaag Stompwijk’92, achtklapper voor DUNO

Stompwijk’92 ging in 4A keihard onderuit tegen streekgenoot SJZ. Ook voor sv Madestein was er weinig eer te behalen in het duel met DUNO. sv Loosduinen won van sv Houtwijk en Zuid West DH moest haar meerdere erkennen in GDA.

Tekst: Roland van der Linden          |         Foto’s: Marcel Verstraten

4e klasse A

Stompwijk’92 – SJZ

Op Sportpark De Meerhorst ging Stompwijk’92 flink over de knie in het duel met SJZ. Al binnen tien minuten spelen stond Stompwijk’92 met 0-2 achter en bij rust had SJZ al vier keer gescoord. Het duel ging uiteindelijk met 0-7 verloren.

4e klasse C

DUNO – sv Madestein

De thuispspelende equipe van trainer Kenneth Lamens liet sv Madestein alle hoeken van het veld zien. Na een 2-0 ruststand eindigde de teller op acht doelpunten van DUNO. sv Madestein kon daar niets tegenoverstellen. Voor de thee scoorden Mo Sinsek en Calvin Bakker namens DUNO.  In het tweede bedrijf voerden Youssef Talhaoui, Koen van Hoogen en Calvin Bakker (strafschop) de scoren op naar 5-0. Youssef Talhaoui, Mo Simsek en Calvin Bakker bepaalden de eindstand op 8-0.

sv Loosduinen – sv Houtwijk

De thuisclub scoorde al na zeven minuten, maar zag de treffer afgekeurd worden vanwege buitenspel. In de 44e minuut schoot Danny van Kesteren sv Houtwijk aan de leiding. In de tweede helft stelde sv Loosduinen orde op zaken. Uit een strafschop tekende Damian van der Horst voor de 1-1, waarna Kris Flinterman in de 75e minuut een bal van Tico Eckhardt het doel in werkte. In de 85e minuut kreeg sv Loosduinen weer een penalty en was opnieuw Van der Horst trefzeker: 3-1.

Zuid West DH – GDA

Na het gelijke spel tegen sv Madestein moest Zuid West DH nu haar meerdere erkennen in GDA. De ploeg uit Loosduinen stapte na negentig minuten voetballen met een 2-6 overwinning van het veld. GDA heeft nu op doelsaldo de eerste plaats in handen.

 

Lees verder