4e klasse C: sv Erasmus houdt BMT in bedwang, SVH langs Quick

Met een knappe zege op Quick boekte SVH haar eerste overwinning na de overstap naar het zaterdagvoetbal. sv Erasmus leverde ook een goede prestatie door tegen BMT aan de goede kant van de score te blijven. GSC ESDO speelde gelijk tegen ODB.

Tekst: Roland van der Linden

SVH – Quick (za)

Op eigen veld was SVH Quick met 3-1 de baas. Op aangeven van Anass el Mokadmi opende Rayvano van Alphen in de negentiende minuut de score. Quick kwam met een half uur op de klok op 1-1 dankzij een treffer van Daan Vierling. In de laatste twintig minuten van de tweede helft greep SVH de overwinning. Jouad el Yakhlifi stelde Anass el Mokadmi in staat om te scoren en daarna was Rayvano van Alphen uit een strafschop verantwoordelijk voor de 3-1 eindstand.

GSC ESDO – ODB

Beide teams veroverden het eerste punt van de competitie. ODB kwam op voorsprong na een treffer van Jaimy Dusbaba. GSC ESDO pakte de controle over en kwam door treffers van Redouan Tabelhajet en Mohamed Achalhi op een 2-1 voorsprong. De mannen van trainer Patrick Demmers (foto) kwamen alsnog op gelijke hoogte dankzij Diego Wille: 2-2.

sv Erasmus – BMT

De thuisclub was met 3-2 BMT de baas. De bezoekers kwamen na elf minuten op 0-1 door een doelpunt van Akif Eren. Uit een strafschop zorgde Danny Stakenburg voor de gelijkmaker waarna op slag van rust Redouan Akharraz de 1-2 op zijn naam zette. Na de gelijkmaker van Abbas Saleem greep sv Erasmus uiteindelijk zelfs de volle winst in blessuretijd. Wesley Mackaay nam de winnende treffer voor zijn rekening: 3-2.

Lees verder