3e klasse A en B: Doelpuntenfestijn bij PGS/VOGEL tegen Laakkwartier

In 3A boekte het gepromoveerde BSC’68 haar tweede zege. Nu was de ploeg van Abdullah Sari ESTO de baas. Op Ockenburgh vielen de doelpunten als rijpe appels van de boom. PGS/VOGEL scoorde vijf keer en Laakkwartier drie keer. Blauw-Zwart was Schipluiden de baas en Ariston’80 verloor van HMSH.

Tekst: Roland van der Linden        |       Foto’s: Perry Biemans (SportSnap.nl)

3e klasse A

BSC’68 – ESTO

Voor eigen publiek speelde BSC’68 een prima wedstrijd. ESTO kon geen echte kans creëren.  De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong nadat Roel van der Valk uit een hoekschop van Lijon Korving scoorde. De doelman van ESTO hield zijn ploeg voor de rust in de wedstrijd met twee prima reddingen. BSC’68 was na de thee heer en meester. Op aangeven van Joep van Straalen zorgde Jelle Verhoef voor de 2-0 en kon Guido de Peinder daarna de 3-0 aantekenen. De thuisploeg kreeg nog drie mooie kansen. maar de stand bleef 3-0.

3e klasse B

Schipluiden – Blauw Zwart

De bezoekers uit Wassenaar zagen Xander Vredenbrecht in de eerste helft voor een 0-1 voorsprong zorgen. Na de thee schoot Joost Frerichs Schipluiden op gelijke hoogte, waarna Vredenbrecht opnieuw trefzeker was: 1-2. Ismaël Benhammouch schoot Schipluiden opnieuw op gelijke hoogte, maar weer was het Blauw-Zwart dat een voorsprong nam en die niet meer uit handen gaf. Bram Smit nam de winnende treffer voor zijn rekening: 2-3.

PGS/VOGEL – Laakkwartier

In de eerste helft werd er volop gescoord. Djamel Boerstra en Rik van der Graaf brachten de ploeg van trainer Vita Lorente op 2-0. Na een tegentreffer van Timon Nunez herstelde Mario van Duinen de marge weer tot twee treffers: 3-1. Vervolgens was het de beurt aan Carston Martijn en Timon Nunez om Laakkwartier weer langszij te schieten. Al snel in de tweede helft viel de 4-3 door de tweede treffer van Boerstra. Aanvoerder Danny Plugge had het laatste woord en bepaalde de eindstand op 5-3.

Ariston’80 – HMSH

Eloy van Kessel bezorgde de studenten een 1-0 voorsprong, maar vlak voor rust trok Hamza Chikhi de stand weer gelijk. Ook in de tweede helft nam Ariston’80 de leiding door een doelpunt van Jorge Bonekamp. Het was niet voldoende voor de winst. Op aangeven van Gokhan Topuz schoot Harun Yüngül de 2-2 binnen, waarna Roni Ahmed de winnende treffer produceerde op aangeven van Rdensio Frederik: 2-3.

 

Lees verder