3e klasse D: Twee duels zonder doelpunten, ruime winst voor Lyra

Lyra speelde vorige week nog gelijk tegen Rhoon, maar won nu voor het eigen publiek met ruime cijfers van DVO’32. Naaldwijk was niet opgewassen tegen CWO, dat nu de leiding in 3D in handen heeft. MVV’27 en HVC’10 zagen hun duels eindigden zonder doelpunten.

Tekst: Roland van der Linden          |      Foto’s: Hans Wüstefeld

MVV’27 – Kethel Spaland

Op eigen veld kwam MVV’27 niet tot scoren in het duel met de Schiedammers. Gelukkig voor de Maaslanders kon ook Kethel Spaland het net niet vinden, waardoor het duel eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Excelsior’20 – HVC’10

In een slechte wedstrijd eindigde ook het duel tussen Excelsior’20 en HVC’10 in de brilstand. De wedstrijd werd ontsierd door zeven gele kaarten. De ploeg van trainer John de Ronde kon de ruime zege op OVV geen goed vervolg geven met het 0-0 gelijkspel.

Lyra – DVO’32

De thuisploeg had het duel al in de eerste helft beslist. Dyon Lemckert, Tom Kuijvenhoven en Jari van Dijk schoten de equipe van trainer Martin de Mooij naar een comfortabele 3-0 voorsprong. In de tweede helft bracht nieuweling Dylan Arbouw de eerste treffer voor zijn nieuwe club, waardoor de eindstand 4-0 werd.

Naaldwijk – CWO

Met een mooi afstandsschot van Danny Niël kwam Naaldwijk al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Met iets meer dan een half uur op de klok kwam CWO op gelijke hoogte. Vlak voor het rustsignaal schoot Tim van Wel Naaldwijk opnieuw aan de leiding, maar de vreugde was van korte duur. Nog voor de thee was de stand alweer 2-2. In de tweede helft kon CWO de winst naar zich toe trekken en stapte met een 2-3 overwinning van het veld.

 

Lees verder