Nieuwsflits Derde Divisie

In de rubriek Nieuwsflits brengt Haaglanden Voetbal periodiek ook info over de competitie in de Derde Divisie waarin ook regiogenoot Quick uitkomt.

Tekst: Peter Petit

Oud-international Kevin Hofland uit Bingelrade gaat tot het einde van dit seizoen aan de slag als hoofdtrainer van Derde Divisionist sv Meersen, zo staat te lezen op de website van streekomroep ZO-nieuws. De 44-jarige Hofland, die sinds zijn ontslag vorig jaar bij de Keuken Kampioen Divisionist Willem II zonder club zat, wilde weer dolgraag op het veld staan en heeft met zijn stap naar een topamateurclub een nieuwe trainingsuitdaging gevonden.

Als interim-trainer bracht Hofland Fortuna Sittard na zestien jaar terug in de eredivisie. Ook is hij hoofdtrainer geweest bij Willem II en was hij korte tijd bij VfL Wolfsburg assistent van hoofdcoach Mark van Bommel. Afgelopen zomer werd zijn naam ook regelmatig genoemd als mogelijke kandidaat bij ADO Den Haag voor een functie in de trainersstaf. Het ooit in het amateurvoetbal zo dominante sv Meerssen, club van oud-bondscoach Bert van Marwijk, staat na zes duels onderdaan in de derde divisie B met slechts twee punten.

Lees verder