Ook dit jaar vindt weer “Week van de scheidsrechter” plaats

Van 30 september tot en met 8 oktober is het weer de week van de scheidsrechter. Haaglanden Voetbal besteedt er in haar TV-programma van komende woensdag ook aandacht aan. Met een scheidsrechter die helaas voortijdig zijn loopbaan moest stoppen. Louis Wagner, hij had graag de vijftig jaar als scheidsrechter volgemaakt.

Elke week worden er bij de clubs tientallen thuiswedstrijden gespeeld die worden geleid door evenzovele scheidsrechters, maar ook bij uitwedstrijden staan ze weer paraat. Mensen die in weer en wind klaar staan om te zorgen voor een goed verloop van de wedstrijden.  Vaak onopvallend, soms iets opvallender, maar bedenk altijd ‘zonder scheidsrechter geen wedstrijden’.

Voorafgaand aan het duel tussen VELO en Forum Sport

De voetballers vinden het altijd maar gewoon dat ze klaar staan. Respect voor het scheidsrechterskorps is dus op zijn plaats. En niet alleen in de ‘Week van de scheidsrechter’. Ook zij doen het voor hun plezier. In deze week dus een goed moment de scheidsrechter te bedanken voor hun wekelijkse inzet. Afgelopen weekend hebben dan ook heel veel clubs- terecht –  aandacht geschonken aan de ‘Week van de scheidsrechter’. Op de bovenste foto overhandigt RKDEO-trainer Wesley Epskamp arbiter Cor van Elswijk een presentje voorafgaand aan het duel van zijn club tegen sv Den Hoorn.

 

Ook bij DVv Delft-SVO Buytenpark extra aandacht voor de leidsman
Lees verder