ADO Den Haag en Errea verlengen langdurige samenwerking tot 2029

De samenwerking tussen ADO Den Haag en Errea is opnieuw met meerdere jaren verlengd. Het Italiaanse merk is al sinds het seizoen 2011-2012 kledingleverancier van ADO Den Haag en dat zal de komende jaren zo blijven nadat beide partijen een overeenkomst tekenden die tot medio 2029 geldt.

Algemeen directeur Natascha van Grinsven-Admiraal spreekt over een unieke deal. ,,We zijn onwijs tevreden over de samenwerking met Errea. Het is een uiterst kwalitatief merk dat goed past bij deze club. Inmiddels gaat ADO Den Haag het dertiende seizoen in met Errea als officiële kledingleverancier en dat zegt toch al veel. Het is een betrouwbare kledingpartner die in goede en slechte tijden achter de club is blijven staan. We zijn ervan overtuigd dat er nog hele mooie dingen gaan volgen in de komende jaren. De shirtlancering van dit seizoen is in ieder geval een groot succes geworden en dit hadden we niet zonder het fantastische werk van Errea kunnen doen.”

Ondertekening Errea

Export Manager Pierpaolo Lanzi van Errea is eveneens zeer content met het nieuwe contract. ,,Vanaf het begin af aan zijn we heel blij met de samenwerking met deze prachtige club. We zijn inmiddels al ruim twaalf jaar aan de club verbonden en dit wilden we graag met meerdere jaren verlengen. We zijn blij dat het nu officieel rond is en kijken erg uit naar al het moois dat de komende jaren te wachten staat.”

Errea groeide sinds de oprichting in 1988 uit tot één van de meest toonaangevende sportmerken van de wereld. De Italiaanse kledingleverancier is actief binnen verschillende sporten, zoals basketbal, rugby, volleybal en natuurlijk voetbal. Als het nieuwe contract in 2029 eindigt, is Errea al maar liefst achttien seizoenen de officiële kledingpartner van ADO Den Haag.

(Foto’s: ADO Den Haag/Angelo Blankespoor)

Lees verder