sv Honselersdijk moet nog drie vacatures in bestuur invullen

Op vrijdag 27 oktober staat de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering voor sv Honselersdijk weer op de agenda. Het bestuur vraagt nu al de aandacht van de leden, want er moeten nog drie vacatures ingevuld worden in het bestuur. Ook het afgelopen jaar is er weer een bestuurslid gestopt met zijn taken.

Het gevolg is dat het bestuur van sv Honselersdijk nu nog maar uit vijf personen bestaat. Voorzitter Erwin van der Mark (foto) op de clubsite: ,,En dat is voor onze vereniging best een beetje weinig. We zien de laatste maanden dan ook dat er zaken niet juist of helemaal niet meer gedaan worden. Dit is niet wat wij als bestuur voor ogen hebben, maar een gevolg van het lage aantal bestuursleden.”

Vakgebied

Van der Mark vraagt de leden dan ook om te bekijken of hij of zij toch geen mogelijkheid ziet om het bestuur aan te vullen op zijn eigen vakgebied. Er zijn nog vacatures voor de volgende functies: Penningmeester, PR en Evenementen en Sponsoring. Bestuursfuncties die voor elke vereniging van belang zijn.

Van der Mark weer tot zijn leden: ,,Dus vraag bij één van de bestuursleden wat elke functie zoal inhoudt, dan kunnen zij dat aan je uitleggen, en kunnen we bekijken of een bestuurstaak iets voor jou is. En misschien kunnen we jou op de komende AL voorstellen aan de leden en kun je helpen om onze geweldige vereniging verder te ontwikkelen.”

(Foto: sv Honselersdijk)

 

Lees verder