Graaf Willem II VAC gaat weer praten met gemeente over extra kunstgrasveld

Voor het bestuur van Graaf Willem II VAC is het recente afgelasten van wedstrijden op haar natuurgrasvelden een doorn in het oog. Voorzitter Remi Smeets (foto) zegt daarover op de clubsite: ,,Het lijkt erop dat de extra investering die de gemeente heeft gedaan door de afwatering aan te passen, niet het beoogde effect oplevert.”

Het afkeuren van de velden drie en vijf is voor het bestuur van de Roggewoning-club weer aanleiding om de gesprekken met de gemeente weer op te starten. Remi Smeets: ,,Om zo te kijken of wij in 2024 wel in aanmerking kunnen komen voor een subsidie, zodat wij een derde kunstgrasveld kunnen aanleggen.”

LED-verlichting

Over een andere investering, die de afgelopen zomer met hulp van de gemeente is gedaan, is men op de Roggewoning wel heel content: de LED-verlichting. ,,Wat een verschil met de ouderwetse lampen, die nog regelmatig uitvielen. De Roggewoning baadt nu ‘in een oceaan van licht’, zong het team van mijn vader bij gelegenheid van het 75-jarig jubileum van onze vereniging, toen de lampen die we zojuist hebben vervangen nét waren geplaatst. Maar deze keer is het écht waar”, aldus voorzitter Smeets.

Lees verder