O23-jeugd: Concordia ruim langs sv Honselersdijk, FC Zoetermeer onderuit

In de competitie kreeg FC Zoetermeer in de derde divisie flink klop van Nieuwerkerk. Een niveau lager won SVC’08 met klein verschil van DUNO. Concordia was in de Delftse Beloftencompetitie veel te sterk voor sv Honselersdijk.

Tekst: Roland van der Linden          |       Foto: Nick van der Toorn

Delftse Beloftencompetitie (Poule B)

Concordia 16/23 – sv Honselersdijk 16/23   

Concordia schoof met groot gemak tegenstander sv Honselersdijk aan de kant in een eenzijdig duel. Noels Geurts was de gevierde man met drie treffers. Ook Tijs Sneek (2x), Zion Janga en Tahir Celik scoorden in het met 7-0 gewonnen duel.

O23 3e divisie E

FC Zoetermeer O23 – Nieuwerkerk O23

De thuisploeg van trainer Ferdy Macnack had weinig in te brengen in het duel met Nieuwerkerk. Het duel was voor rust al beslist. FC Zoetermeer ging met een 1-5 achterstand aan de thee. Jari Voortman was trefzeker voor de Zoetermeerders. In de tweede helft kon Nieuwerkerk nog een keer scoren waardoor de eindstand 1-6 werd.

O23 4e divisie I

SVC’08  – DUNO

Jari Wesselink en Tim Pronk zetten SVC’08 op het Oostersportpark op een 2-0 voorsprong. Met die stand brak ook de rust aan. Na de doelwisseling wist DUNO via Calvin Mulder nog terug te komen in de wedstrijd, maar verder kwam het niet. De drie punten waren voor SVC’08. (Foto uit duel SVC’08/O23-DUNO O23)

Lees verder