Uniek: ADO Den Haag presenteert derde shirt ter ere van 125 jaar Escher

ADO Den Haag presenteert een exclusief en artistiek shirt ter ere van de 125ste geboortedag van graficus M.C. Escher. Met dit shirt versmelten we de twee werelden van`kunst en voetbal met elkaar. Werelden die emotie, trots en verwondering losmaken.

Escher en ADO Den Haag delen rijk erfgoed en een gezamenlijk trots voor Den Haag. Dit speciale ADO Den Haag-shirt is een vrije interpretatie op de collectie van Escher in Het Paleis, een meesterwerk van ontwerp en creativiteit. Het combineert de zwart-witte kleuren met kenmerkende Italiaanse blokken, verwijzingen naar grafische technieken en illusies waar ook Escher bekend om staat. Het resultaat is een uniek en opvallend ontwerp dat de verbinding legt tussen voetbal, kunst en de trots voor onze stad Den Haag. Dit komt allemaal geweldig tot uiting dankzij Hommerson, Biersteker, Venéco en Sir Winston, die voor dit unieke shirt afstand hebben gedaan van de sponsorpositie op het shirt.

ADO Den Haag – TOP Oss

Komende zaterdag vindt de Museumnacht in Den Haag plaats. In het kader van de Museumnacht speelt ADO Den Haag daarom op vrijdag 6 oktober tegen TOP Oss eenmalig in het unieke shirt.

Gelimiteerde oplage

Vanaf woensdag 4 oktober 14.00 uur zijn deze shirts in gelimiteerde oplage te bestellen via de webshop en op dinsdag 10 oktober zijn de bestellingen met het aankoopbewijs af te halen in de Fanstore. De shirts zijn genummerd van 1 tot 750 en dus uniek.

Deze samenwerking gaat verder: Sport x Kunst

De samenwerking tussen ADO Den Haag en Escher in Het Paleis benadrukt de waarde van kunst en cultuur in de sportwereld en viert de creativiteit en passie die beide domeinen met elkaar verbinden. Met oog en respect voor historie zijn we graag vernieuwend en onderscheidend. Om deze samenwerking een extra dimensie te geven willen we graag aan elkaar laten zien wat ons bijzonder maakt!

(Foto: ADO Den Haag)

Lees verder