TOP Oss beleeft slechtste seizoenstart sinds jaren, spitsen kunnen goal niet vinden

TOP Oss, vrijdag op bezoek in het Bingoal Stadion van ADO Den Haag, beleeft de slechtste seizoenstart sinds de laatste acht jaar. Na acht speelronden staan de Brabanders op vier punten. Reden van de slecht start: een gebrek aan goals en killersmentaliteit.

Tekst: Peter Petit

Maar liefst twintig nieuwe spelers mocht hoofdtrainer Ruud Brood (foto) voor de start van de nieuwe competitie in het Osse Kuipje verwelkomen, maar verder dan een achttiende positie heeft het contingent aan nieuwelingen nog niet opgeleverd. De selectie telt overigens een groot aantal spelers met een verleden bij ADO Den Haag. Op de eerste plaats natuurlijk Ruud Brood zelf, daarnaast hebben Fabian Shahaj, Delano Ladan, Giovanni Korte, Jonathan Mulder, Trevor David en doelman Mike Havekotte een verleden bij de club uit de Hofstad.

Favoriet

Ruud Brood gelooft dat het nog wel goed komt met die killersmentaliteit en de daaruit voortvloeiende productiviteit, maar of dat reeds vrijdag tegen het de laatste weken goed in vorm zijnde ADO Den Haag het geval zal zijn, is nog maar zeer de vraag. De thuisclub gaat duidelijk als favoriet uit de startblokken. De bal gaat vrijdag om 20.00 uur rollen in het Bingoal Stadion.

Lees verder